We Are Helmond officiële supportersvereniging!!

We Are Helmond is vanaf nu een officiële (supporters)vereniging! Het is de volgende stap in een ontwikkeling die in 2017 in gang werd gezet. Ooit begonnen als eenmalig initiatief om het 50-jarig bestaan extra kleur te geven, maar inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige, professionele en gedreven club trouwe aanhangers die zich voor de volle 100 procent inzet voor het belang van Helmond Sport.

Dat doen we door tijdens en rondom wedstrijden activiteiten te organiseren, door via social media verbinding te zoeken met de stad en natuurlijk ons jaarlijkse hoogtepunt: We Are Helmond the party in de Cacaofabriek. Dat alles draait maar om één ding: het vergroten van de aantrekkingskracht van Helmond Sport.

We hebben nu de gang naar de notaris gemaakt om We Are Helmond verder te professionaliseren. Met goedkeuring van de club en in nauwe samenspraak met de Supportersvereniging Helmond Sport (SVHS). We zien kansen om elkaar aan te vullen en te versterken.

Klik hier om lid te worden!

Zo blijven we doen waar we goed in zijn en ontplooien we daarnaast ook nieuwe activiteiten. Momenteel onderzoeken we daarom onder meer of we een heuse We Are Helmond-bus naar uitwedstrijden kunnen inzetten, in de hoop een nieuwe doelgroep aan te boren en het bezoekersaantal in het uitvak verder omhoog te krikken.

We hopen daarom op jullie steun! Word lid en praat, denk en feest mee. Dat lidmaatschap levert je ook nog eens een hoop mooie voordelen op (zie elders op deze site). En dat alles voor slechts 15 euro.

We. Are. Helmond!